Salon

Lange banken en stoelen rond losse tafels bieden 40 personen voldoende plek en flexibiliteit om te vergaderen, te spelen, te dansen of gewoon te eten en gezellig bij elkaar te zitten.

Dagverblijf-salon dagverblijf-met-kaart

Keuken

Een ruime open keuken biedt de mogelijkheid om sfeervol en uitgebreid te dineren of snel en efficiënt te koken. In de keuken staan is zo geen verplichting, maar onderdeel van een gezamenlijke, gezellige avond. Is er niemand in de groep enthousiast om te koken? Dan bestaat altijd de mogelijkheid om catering bij te boeken.

Keuken-koken-oven Keuken-vanuit-zithoek Keuken-blik-op-dagverblijf

Zithoek

Naast de keuken bevindt zich een zithoek. Hier kan een rustig gesprek gevoerd worden, maar het is ook de plek waar het kookteam even uit kan rusten.

Kamers

In het voorste deel van het schip zijn de 12 kamers te vinden. Als gevolg van nieuwe brandveiligheidseisen zijn deze in de winter van 2011/2012 volledig verbouwd. Hierbij hebben we gekozen voor een goede balans tussen sfeervol, modern en praktisch. De kamers zijn groot en comfortabel. Dakramen en grote patrijspoorten zorgen voor veel daglicht en dubbelde wanden en isolatie bieden voldoende privacy. Dit zorgt, samen met grote en comfortabele bedden, gegarandeerd voor een goede nachtrust.

De kamers zijn standaard uitgerust met stopcontacten en een wasbak en bieden voldoende ruimte voor de bagage.
Kamerverdeling: 6×2 persoons; 4×3 persoons en 2×4 persoons.

gang-blik-naar-voren 2-persoons-hut-kamer 3-persoons-hut-kamer 4-persoons-hut-kamer

Sanitair

Drie wc’s en drie ruime douches bieden het nodige comfort aan boord. In 2010 zijn de douches en wc’s volledig vernieuwd en hebben we hygiënisch, wit sanitair laten plaatsen.

wc douche