Een keer informeel tijd met de collega’s doorbrengen en ze op een nieuwe manier leren kennen? Of zijn jullie als team al op elkaar ingespeeld, maar hebben jullie een speciaal uitje wel eens verdiend? Een dagtocht of weekend op de Gaia biedt hiervoor de ideale mogelijkheid.

Bedrijfsuitje of Teambuilding

Een dag of een weekendje weg met de collega’s of medewerkers? Met een zeiltocht op de Gaia kan iedereen zeker even uitwaaien. Samen zeilen zetten en het schip manoeuvreren is een uitdaging voor het hele team. Een dag vol afwisseling en belevenissen wordt ’s avonds afgesloten met lekker eten en eventueel nog gezamenlijk stappen. Kortom, een uitje waar iedereen nog jaren over zal praten.

Relatiedag/ Netwerkbijeenkomsten

Op het water in informele sfeer de banden versterken? Het gevoel van vrijheid op het water en de beslotenheid van het schip zijn waardevolle ingrediënten voor een geslaagde dag vol goede gesprekken en nieuwe contacten. Een perfecte omgeving om elkaar beter te leren kennen, samen oude projecten te evalueren en enthousiast te raken over nieuwe uitdagingen of om gewoon inspiratie op te doen.

Trainingen of Seminars.

Laten leren zonder afleiding? De Gaia biedt hiervoor de geschikte ruimte. Verwijderd van het vasteland en met een vrij uitzicht om je heen is out-of-the-box denken, brainstormen en leren veel makkelijker. Even actief zijn aan dek biedt de ideale pauze tussen de sessies. Gezamenlijke avonden maken van de deelnemers bekenden en vrienden; een netwerk waar iedereen ook na de tocht nog profijt van heeft.

Verzorging aan boord

In de open keuken kan tijdens een tocht gezellig samen gekookt worden. De ervaring leert dat dit niet bij alle tochten gewenst is en in dat geval zorgen wij voor de catering. Graag stellen we op basis van de wensen een arrangement samen. Kijk hiervoor op onze catering pagina en neem contact met ons op.