Familie/ Vrienden

Een keer een speciale ervaring met familie of vrienden delen? Echt eens tijd voor elkaar hebben?
Een tocht op de Gaia biedt de mogelijkheid om samen lekker actief bezig te zijn, nieuwe dingen te beleven of als vanouds de hele nacht pratend door te brengen.

bij-het-roer

Kinderen aan het roer

De Gaia is breed voor haar lengte en daardoor is het aan boord extra stabiel. Samen met een hoge reling maakt dit de Gaia geschikt voor jong en oud.

Wat is er voor de kinderen leuker dan een keer op zo’n groot schip te sturen of samen met de matroos de zeilen omhoog te trekken? Of om na aankomst in de haven met z’n allen een stadje bekijken? Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek met de kinderen aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen!

‘s Avonds kan er gezamenlijk gekookt worden in onze open keuken. Wil je dit niet zelf organiseren? In dat geval kunnen wij de gehele verzorging op ons nemen zodat niemand omkijken heeft naar het eten en de drankjes. Neem contact met ons op, wij bieden graag een passende oplossing.

Verjaardagen

Samen met de hele familie of met vrienden een verjaardag vieren? Met een tocht op de Gaia maak je van elke verjaardag een speciale belevenis. Samen de hele dag genieten en lachen. Omdat niemand naar huis hoeft kan er ’s avonds verder gevierd worden, terwijl de kinderen gewoon naar bed kunnen als ze moe zijn.

Reünie/ Samen weg

Wil je weer een keer de hele familie of je hele vriendenkring bij elkaar brengen? Bij ons hebben jullie genoeg tijd om bij te kletsen. Samen zeilen en nieuwe plaatsen ontdekken versterkt de band binnen de groep. Iets waar iedereen nog lang van na kan genieten.

schip-gaat-scheefkletsen-aan-dekmet-de-hele-familiein-de-sluisgezellig-samen-kletsensamen-genietenzeil-hijsen